Om oss


Motorgaranti din trygghet


Då begagnade bilar har en större skaderisk och oftast har rullat många mil så är sannolikheten större att den begagnade bilen kan gå sönder jämfört med en ny bil.

Bilarna idag blir mer och mer avancerade och vi ser fler fordon på vägarna och många gånger så köps det en ny bil och den begagnade bilen får en ny ägare.

Vi ser gärna att nya ägaren inte skall stå utan skydd och höga kostnader då en skada kan bli väldigt kostsam och komma plötsligt.

Garantier ger dig extra trygghet vid köp av en begagnad bil som ger dig och dessutom gör ditt bilägande till just den positiva upplevelse som du vill ha.


Känn dig extra trygg vid köp av din begagnade bil


Till kvalitetsmedvetna fordonsägare tillhandahåller Motorgaranti marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, våra kompetenta medarbetare finns tillgängliga för att du skall få bästa möjliga service vart du än befinner dig som garantitagare när skadan uppstår.


Försäkra dig om att ha en bilgaranti när din nybilsgaranti väl löper ut.


Vid köp av en begagnad bil som har nybilsgaranti kvar har du möjlighet att teckna en bilgaranti.

På så sätt minimerar du risken att stå utan en motorgaranti när nybilsgarantin upphör, och den tecknade Motorgarantin från oss börjar fr.o.m samma dag som din nybilsgaranti upphör, under förutsättningen att en premie är tecknad och godkänd.


Motorgaranti erbjuder garantier av högsta kvalité, med oss kan du känna dig extra trygg vid köp av en begagnad bil.

Vi erbjuder en garanti som är anpassad för din bil. Tack vare mångårig kompetens samt erfarenhet i branschen och med mycket kompetenta medarbetare förser vi dig med högkvalitativ service.


Garantier inom fordonsbranschen


Motorgaranti är ett företag med en platt organisation som innebär att våra beslutsvägar är så effektiva som möjligt vilket skapar nära kundrelationer.

Vi erbjuder garantier med stort fokus på service, kompetens och snabb hantering av ärenden där vi ständigt erbjuder bästa villkoren för dig som fordonsägare och för dig som fordonshandlare.

Motorgaranti erbjuder även möjligheten att administrera fordonsgarantier för återförsäljare på fordonsmarknaden.
Sveriges Motorgaranti AB levererar Fordonsgarantier till den nordiska marknaden.

Företaget har funnits sedan 2012


KONTAKT

kundtjanst@motorgaranti.se

Telefon: 08 - 863 676

Sveriges Motorgaranti AB

Box 1262

116 74 Stockholm

© Copyright 2018 by Sveriges Motorgaranti AB